Yörede bulunan meyveler pekmez üretimi için fabrikamıza getirilir ve kalite kontrol ekibi tarafından kontrollerinin yapılması ile pekmez üretim süreci başlar. Gelen ürünler temizleme ve yıkama aşamalarından geçtikten sonra durultma işlemine tabi tutulur, durultma işlemi pekmez toprağı adı verdiğimiz kalsiyum karbonat oranı yüksek olan beyaz toprak ile yapılır. Sonrasında meyveler pekmez pişirme kazanına, vakum altında pekmez üretimine alınır.
Vakum teknolojisi son teknoloji pekmez pişirme yöntemi olup düşük sıcaklık altında ve çok kısa zamanda ürünün renk ve tat özelliklerini en yüksek seviyede koruyarak pekmez elde etmeyi sağlar. Elde edilen pekmezler stok tanklarına alınır ve kalite kontrol analizleri tamamlandıktan sonra uygun ambalajlar ile dolumu yapılarak sevkiyata hazır hale getirilir.