Ürünler / Tahin

Tahin

Seçilen iyi kalitedeki susamlar eleme, kabuklarının ayrılması işlemlerinden sonra yıkanarak 150-200 °C’de 2 ila 3 saat arasında kavrulur. Kavrulan susamlar soğutulduktan sonra son teknoloji değirmenlerde öğütülür ve tahin haline getirilir. Susamların öğütülmesi sonucunda tahin halini alan ürünümüz soğutma tanklarında bekletildikten sonra kalite kontrol analizleri yapılır ve uygun sonuçlanan ürünler ağırlık ve ambalajlarına göre dolumu yapılarak tüketime hazır hale getirilir.

Ürün Özellikleri

Türler

  • Tahin
  • Çifte Kavrulmuş Tahin

Diğer Endüstriyel Ürünlerimiz

    Teklif Al
    İşletmenize yönelik özel üretim talepleriniz varsa bizimle iletişime geçebilir ve tüm detaylara birlikte karar verdiğimiz üretim süreci ile ürünlerinize hem değer hem de lezzet katabilirsiniz.

    Ürün Seçiniz :





    Ürün Önizleme
    Ürün Kategorisi
    :

    Alt Kategori
    :

    Ürün Adedi
    :

    Ürün
    :

    Kalibre
    :

    Gramaj
    :



    [cf7ic]

    TEKLİF AL
    footer-banner